Κοινοποίηση ενός φακέλου
Κοινοποιήστε έναν ολόκληρο φάκελο σε συναδέλφους, ώστε να εργάζονται σε κάθε έργο που περιέχει και στα έργα που προστίθενται σε αυτόν αργότερα.
Η κοινοποίηση ενός φακέλου κοινοποιεί ό,τι περιέχει. Τα άτομα που προσθέτετε γίνονται μέλη του φακέλου, των υποφακέλων του και κάθε έργου μέσα σε αυτούς, ώστε να μπορούν να τα δουν και να τα επεξεργαστούν όλα. Τα έργα που προστίθενται αργότερα στον φάκελο κοινοποιούνται και αυτά σε αυτά τα άτομα.
Κοινοποίηση ενός φακέλου#
- Στη σελίδα Έργα, ανοίξτε το μενού του φακέλου και επιλέξτε Κοινοποίηση.
- Στο Μέλη, πληκτρολογήστε μια διεύθυνση email στο Email πρόσκλησης και πατήστε Enter, Space ή Tab. Προσθέστε όσες χρειάζεστε.
- Πατήστε Κοινοποίηση και μετά Τέλος.
Μόνο ο κάτοχος του φακέλου μπορεί να τον κοινοποιήσει· σε έναν οργανισμό, μπορούν και ο κάτοχος του οργανισμού, οι Διαχειριστές (Admins) και οι Υπεύθυνοι (Managers), στους φακέλους των μελών. Τα άτομα που προσθέτετε λαμβάνουν ένα email και μια ειδοποίηση, και ο φάκελος εμφανίζεται στη σελίδα Έργα τους με εικονίδιο το . Η λίστα μελών εμφανίζει όλους με τους οποίους είναι κοινοποιημένος ο φάκελος και επισημαίνει τον Κάτοχος του.
Οι φάκελοι κοινοποιούνται μόνο σε άτομα. Σε αντίθεση με ένα έργο, ένας φάκελος δεν έχει σύνδεσμο ούτε επίπεδο πρόσβασης.
Τι μπορούν να κάνουν τα μέλη#
Τα μέλη ενός φακέλου είναι μέλη κάθε έργου που περιέχει, με τα ίδια δικαιώματα σαν να είχατε κοινοποιήσει τα έργα ένα ένα: μπορούν να τα ανοίξουν, να τα δουν και να τα επεξεργαστούν, και να βλέπουν τις αλλαγές του άλλου καθώς γίνονται. Δείτε την κοινοποίηση ενός έργου.
Τα ίδια τα έργα διατηρούν το δικό τους επίπεδο πρόσβασης και σύνδεσμο: η κοινοποίηση του φακέλου δεν κάνει κανένα έργο δημόσιο.
Ένας κοινόχρηστος φάκελος εμφανίζεται στις λίστες των μελών του μόνο όσο το πρόγραμμά σας ισχύει (για τους φακέλους ενός οργανισμού, το πρόγραμμα του οργανισμού). Όταν λήξει, ο φάκελος και τα έργα του παύουν να ανοίγουν για αυτούς μέχρι την ανανέωση: δείτε όταν λήγει το πρόγραμμα του κατόχου. Όταν ένα μέλος ενός οργανισμού αποχωρεί ή διαγράφεται, οι φάκελοι και τα έργα του μένουν στον οργανισμό: δείτε την αφαίρεση κάποιου από τον οργανισμό.
Προσθήκη έργων αργότερα#
Ό,τι μπαίνει σε έναν κοινόχρηστο φάκελο κοινοποιείται στα μέλη του:
- Ένα έργο που δημιουργείται στον φάκελο, από εσάς ή από ένα από τα μέλη του, ξεκινά κοινοποιημένο σε όλους στον φάκελο.
- Ένας υποφάκελος που δημιουργείται σε αυτόν έχει τα ίδια μέλη.
- Ένα έργο ή ένας φάκελος που μετακινείτε σε αυτόν κοινοποιείται στα μέλη του φακέλου. Η μετακίνησή του από έναν κοινόχρηστο φάκελο σε άλλον αντικαθιστά τα μέλη του παλιού φακέλου με αυτά του νέου.
Αφαίρεση κάποιου από έναν φάκελο#
Στις ρυθμίσεις κοινοποίησης του φακέλου, πατήστε δίπλα στο άτομο και επιβεβαιώστε. Αφαιρείται από τον φάκελο, τους υποφακέλους του και κάθε έργο μέσα σε αυτούς, και ενημερώνεται με email, εκτός αν έχει απενεργοποιήσει αυτά τα email.
Για να δώσετε σε κάποιον ένα μόνο έργο αντί για έναν ολόκληρο φάκελο, κοινοποιήστε μόνο αυτό το έργο: δείτε την κοινοποίηση ενός έργου.
Χρειάζεστε ακόμη βοήθεια;
Γράψτε στην ομάδα υποστήριξής μας και πείτε μας τι προσπαθούσατε να κάνετε. Τα στιγμιότυπα οθόνης βοηθούν.